Vissen en Varen

Of het nou op de Atlantische Oceaan, op de Gambia rivier of de rond de rivier gelegen delta is, er zijn vele mogelijkheden om een bij jou passend wateravontuur te vinden.

Of je nou dolfijnen wilt spotten of dat je zelf vissen wil op bijvoorbeeld barracuda of gewoon lekker rond wil dobberen, alles kan. Of zoals de Gambianen zelf zeggen: No problem in the Gambia!

Geniet van een kanotochtje door de mangrovebossen van Oyster Creek, huur een zeewaardige vissersboot of vaar gewoon simpel met de Ferry vanaf Banjul naar de Noordoever van Gambia.

Een van onze persoonlijke favorieten is de River Memories Cruise. Op een luxe dubbeldeks boot (voorzien van kok, bedienend personeel, douche en toilet) geniet je van een heerlijke cruise over de Gambia Rivier. Onderweg worden er stops gemaakt om te zwemmen of om te vissen (hengels zijn aan boord). Lekker in het zonnetje luieren of even een boekje lezen, kan allemaal, het zonnedek is voorzien van lounge sets, een uitgebreide en recente collectie leesvoer en het personeel brengt je ondertussen een hapje en een drankje.

Bespreek met je gids van GambiaSafari de diverse mogelijkheden, hij kan alles voor je regelen.