Doelstelling

Deze site is bedoeld ter ondersteuning van iedereen die op vakantie gaat naar Gambia. Je zult hier allerlei informatie vinden over Gambia, de cultuur, safari's, etc. Daarnaast zul je ook de nodige info vinden over het reizen in Gambia en natuurlijk de gids activiteiten van GambiaSafari.

Gambiasafari heeft als doel om toeristen op een authentieke en persoonlijke manier in contact te brengen met het echte Gambia en zo de lokale bevoking van duurzame banen te voorzien in het toerisme. Het is het principe van de ene hand wast de andere: jij een betaalbare, geweldige, op maat gemaakte vakantie en daarvoor in ruil geef jij de gidsen in Gambia waardige bestaansmiddelen. Een Win-Win situatie voor iedereen!

Hoe het werkt:
Stuur ons een mailtje met je naam,telefoonnummer, aantal personen en hun leeftijd, periode van verblijf in Gambia en de naam van je hotel. Wij nemen contact op met de gidsen en plannen een vrijblijvende kennismakingsafspraak voor je in Gambia bij je hotel. Van deze afspraak krijg je van ons een bevestigings e-mail voor je vertrek.
Tijdens deze kennismakingsafspraak kan je met de gids bespreken wat en wanneer je wilt doen. Tijdens de kennismakingsafspraak krijg je van de gids ook meteen de kosten te horen van de safari. Dus geen verrassingen achteraf. Wij hebben voor ieder budget een oplossing: van privé jeep met privé chauffeur tot fietstochten. Onze gidsen kennen de weg, weten de lokale gangbare prijzen en wij werken uitsluitend met kundige, betrouwbare lokale mensen. Daardoor kunnen we dus ook lokale prijzen doorberekenen aan de toeristen die met ons op safari gaan en gaan we dus niet uit van Westerse Tour Operator prijzen.


Het geld dat onze gidsen verdienen met hun gidswerkzaamheden houden zij zelf. Er blijft dus niets aan de strijkstok hangen en het geld wat je aan de gids betaald blijft ook in Gambia en gaat niet naar een Westers bedrijf. Zo kunnen de gidsen de vaste lasten, medicijnen, schoolgeld etc. betalen voor hun gezinnen en kunnen ze zelf een menswaardig bestaan opbouwen, gewoon door er hard voor te werken. Jij kan op safari zonder een oneerlijke hoofdprijs te betalen en je ondersteunt de werkgelegenheid en wij maken de afspraken voor de toeristen op geheel vrijwillige basis, gewoon omdat we in ze geloven en dit ook een terecht vertrouwen blijkt te zijn.

Afrika heeft geen ontwikkelingsgeld nodig, Afrika heeft eerlijke handel nodig.

Doe jezelf en Gambia een plezier: ga op safari met GambiaSafari en maak zo de wereld een leukere plek voor jezelf en voor anderen.

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie toe in dit prachtige land.