Aanbevolen links

De volgende links worden door ons persoonlijk warm aanbevolen. Wij hebben hun service en diensten aan den lijve ondervonden en waren aangenaam verrast door de kwaliteit, vriendelijkheid en prijs.

Reizen / Travel

De volgende maatschappijen vliegen op Gambia vanuit Nederland:

Tui:

HTTPS://WWW.TUI.NL/VERRE-REIZEN/GAMBIA/WEST-GAMBIA/RESULTATEN/

Accommodatie

Na vele hotels uitgeprobeerd te hebben in Gambia is Kombo Beach toch een van onze favorieten. Misschien niet de goedkoopste maar wel een van de weinige hotels die een enorm goede prijs/kwaliteit verhouding heeft en, ook niet geheel onbelangrijk, waar het personeel goed betaald en geschoold wordt en ze dus met veel plezier hun werk doen en zo jou een fijne vakantie bezorgen. Het verschil is echt merkbaar!  

https://www.kombobeachhotel.gm/

De Rainbow bar/restaurant en lodge is een van onze favoriete strandtenten ter wereld! De eigenaar is een hardwerkende zeer vriendelijke Gambiaan die we inmiddels alweer jaren kennen. Als we bij hem te gast zijn kunnen we echt ontspannen en genieten, zijn gastvrijheid is fenomenaal, het eten is top en het is altijd weer spannend bij een volgend bezoek om te zien wat er nu weer bedacht is om het de gasten zo goed mogelijk naar de zin te maken. Gambiaans ondernemerschap waar je met recht U tegen zegt!

http://www.rainbow.gm/

Restaurants

Misschien wat gek om Mexicaans in Afrika te gaan eten maar wacht maar tot je de capirinha's en de fajita's geproefd heb van El Sol! Dan is er opeens niets gek meer aan en je wil dan ook gewoon echts niets anders meer! Prachtig ingerichte zaak, met goede bediening en een heerlijk sfeervol buiten waar je de drukte van het toeristen gebied heerlijk misloopt. Fijne muziek, goed eten en leuke klandizie. De lokale upperclass van Gambia eet hier graag. Wij hebben vaak als we in Nederland zijn zo'n zin om even bij El Sol te gaan eten, we hopen dat ook dat deze eigenaren een Nederlandse vestiging wil openen! Dit restaurant kan zo mee draaien op Europees top niveau.

https://elsolgambia.com/