Stuur ons een e-mail

Wil je mee met GambiaSafari en wil je een gids reserveren?

Stuur een mailtje met je naam, telefoonnummer, aantal personen (namen) + leeftijd, datum van aankomst en vertrek en de naam van je hotel in Gambia naar jolandaroy@gambiasafari.com, dan regelen wij vanuit Nederland een vrijblijvende kennismakingsafspraak met een gids van GambiaSafari voor je. Je ontvangt dan van ons een bevestigingsmail waar de plaats en tijd van je kennismakingsafspraak in staat. Tijdens deze afspraak kan je, in overleg met je gids, aangeven wat je wilt doen en wanneer.

We proberen de mails altijd binnen een paar dagen te beantwoorden. Aanvragen met een vertrekdatum binnen 48 uur kunnen we helaas niet in behandeling nemen omdat dit logistiek niet mogelijk is. Reserveer daarom op tijd.

Omdat wij op maat gemaakt safari's aanbieden, en alles regelen zoals jij het wilt, is de prijs dan ook afhankelijk van je wensen. Tijdens de kennismakingsafspraak kan de gids je hier duidelijkheid over geven en je helpen om je favoriete safari samen te stellen.

Je hoort dus van te voren, tijdens de vrijblijvende kennismakingsafspraak in Gambia, van de gids de exacte prijs van jouw safari zodat je geen verrassingen achter af hebt. De gidsen zijn zeer goed op de hoogte van de actuele prijzen in het land en kunnen je dus als geen ander van de juiste informatie voorzien. Omdat wij uitsluitend met lokale mensen werken zijn onze privé safari's vaak wel tot de helft goedkoper dan de massa excursies die door de reisbureau hostessen in de hotels worden aangeboden en je steunt ook nog eens direct de werkgelegenheid in Gambia! Wil je een globale prijsindicatie ontvangen? Vul dan het contactformulier in.