Vissen en Varen

Of het nou op de Atlantische Oceaan, op de Gambia rivier of de rond de rivier gelegen delta is, er zijn vele mogelijkheden om een bij jou passend wateravontuur te vinden.

Of je nou dolfijnen wilt spotten of dat je zelf vissen wil op bijvoorbeeld barracuda of gewoon lekker rond wil dobberen, alles kan. Of zoals de Gambianen zelf zeggen: No problem in the Gambia!

Geniet van een kanotochtje door de mangrovebossen van Oyster Creek, huur een vissersboot of vaar gewoon simpel met de Ferry vanaf Banjul naar de Noordoever van Gambia.

Een van onze persoonlijke favorieten is de River Memories Cruise. Op een dubbeldeks boot geniet je van een heerlijke cruise over de Gambia Rivier. Onderweg worden er stops gemaakt om te vissen (hengels zijn aan boord) of om foto's te maken van de bijzondere vogels die in de Mangrove wonen. Lekker in het zonnetje luieren of even een boekje lezen, kan allemaal, het zonnedek is voorzien van lounge sets.

Bespreek met je gids van GambiaSafari de diverse mogelijkheden, hij kan alles voor je regelen. Zie hieronder een aantal foto's van het vissen.