Paradise Beach

This beach rules! Op dit Bounty strand vergeet je al je zorgen en kan je echt in de relaxstand.

In een prachtige baai gelegen kan je hier zonnebaden op het parelwitte strand, ontbijten, lunchen of dineren in de Rainbow strandbar of gewoon lekker langs de branding lopen terwijl de golven suizen en de palmen wuiven.

Exotische schelpen* rollen als vanzelf op het strand zodat Gambiaanse vrouwen hier ook komen om van deze schelpen ter plekke armbandjes en kettinkjes te maken. Wordt het je, ondanks het zeebriesje, in de volle zon te heet? Neem dan plaats op een strandbed onder een van de rieten parasols of koel jezelf af onder de provisorisch gebouwde stranddouche die gemaakt is van een recycled olievat. Natuurlijk kan je ook een duik in de oceaan nemen maar hou er wel rekening mee dat langs veel Gambiaanse stranden de onderstroom heel sterk kan zijn en ga dus niet te diep. Als je van vis houdt bestel dit dan zeker bij de Rainbow strandbar, de vis lijkt zo vanuit de zee op je bord gesprongen te zijn, zo heerlijk vers!

Je kan ook de nacht doorbrengen op Paradise Beach in de simpele maar comfortabele huisjes van The Rainbow Lodgings.

Je gids van GambiaSafari kan dit uiteraard voor je regelen.

* hou er wel rekening mee als je schelpen als souvenir mee wilt nemen dat sommige soorten beschermd zijn en je die dus NIET in mag voeren naar Nederland.